“Breda zingt voor Tiko Zambia”: een succes

Stichting Tiko is zeer tevreden met het verloop van deze druk bezochte benefiet concert op 17 maart – niet alleen vanwege de leuke sfeer die werd gecreëerd door de verschillende muzikale optredens maar ook vanwege het feit dat we met z’n allen €1000 hebben opgehaald. Iedereen verdient hiervoor een schouderklopje.

Dankzij het uitgebreide netwerk van onze bestuursleden die contacten hebben met verschillende muzikanten in Breda is een gevarieerd programma opgesteld: de heren koor “Heerenleven”, een gemengd koor “Tegen De Wind Mee” (hier zingt bestuurslid Vera in mee), een groep djembe spelers “Djembasa” die Stichting Tiko altijd steunt, en last but not least het Bredase gitaristen duo Kees Schipper & Ad Landa met swingende muziek om de middag af te ronden.

Elke, de oprichtster van Tikondane Community Centre, was ook aanwezig. Tijdens haar jaarlijkse wereld reis om fondsen te werven doet ze altijd Breda aan en – pure toeval – kwam ze naar Breda precies hetzelfde weekend als het benefiet concert. Zij heeft, tussen de bedrijven door, een gesprek met Frans v.d. Grinten, onze Ceremonie Meester, gehad: vragen & antwoorden over het wel en wee van Tiko. Zij heeft ook informele gesprekken met veel van de aanwezigen gehad.

 Elke en Frans