Fietsen van Breda naar Zambia.

Maart 2015                                                 

Ook dit jaar weer een fietstocht voor het goede doel!

De datum is al vastgesteld: zondag 7 juni.IMG_3292

Wil je meefietsen, laat het ons weten en zet de datum al in je agenda.

 

Fietsen doe je ook in Zambia.

Een fiets is een kostbaar bezit en wordt vaak versierd

 

Natuurlijk zat vorig jaar het weer enorm mee en hadden wij fantastische sponsoren; Mirabelle, Fazanterie, Knooppunt Galder, Fietshandel van Dijk, Het Fietsgilde, Sprint, VVV Breda en nog vele andere.

 In 2015 gaan we het nog beter doen, met culinaire hoogtepunten en volop ambiance tijdens en na afloop van de fietstocht en dat met een Afrikaans tintje.

 Wij starten alvast om onze sponsoren te bezoeken voor de noodzakelijke medewerking, ook gaan we een nieuwe fietstocht uitzetten.

 

Het goede doel:

Stichting Tiko (Tikondane Foundation Netherlands) wil de Tiko Lodge op dit moment een vakantiebestemming voor de avontuurlijke toerist en straks voor een groter publiek aantrekkelijk maken. De Tiko Lodge zal als zelfstandige onderneming na 5 jaar overdragen worden aan de Zambiaanse bevolking van Katete.  De winst van de Lodge gaat 100%   voor het bekostigen van de leer- werk- en gezondheidsprojecten van de bevolking uit de regio.

Het businessplan ligt er al en we zijn goed op weg bij het realiseren hiervan, uiteindelijk zal de lokale bevolking dit project zelfstandig moeten kunnen uitvoeren. Meer weten check de website: www.tikondanefoundation.nl en www.tikondane.org

 

Terug naar de fietstocht, als je weer mee wilt doen, geef dan even een berichtje terug, voor ons het altijd heel motiverend, als we al een aantal toezeggingen hebben.

Namens  Stichting Tiko Nederland (Tikondane Foundation Netherlands),Maria Floré van der Grinten en Arend de Vries

IMG_3294

 

 

Tiko gasten nemen de fietstaxi naar de stad.

 

 

 

 

IMG_3293

 

 

Tiko medewerkers op stap –

Van links naar rechts,

Benson, Niyrenda, Susan en Catherine